Telekung Jubah Hoodie By Milymaryam
Telekung Jubah Hoodie By Milymaryam
Telekung Jubah Hoodie By Milymaryam
Telekung Jubah Hoodie By Milymaryam
Telekung Jubah Hoodie By Milymaryam
Telekung Jubah Hoodie By Milymaryam
Telekung Jubah Hoodie By Milymaryam
Telekung Jubah Hoodie By Milymaryam
Telekung Jubah Hoodie By Milymaryam
Telekung Jubah Hoodie By Milymaryam
  • Load image into Gallery viewer, Telekung Jubah Hoodie By Milymaryam
  • Load image into Gallery viewer, Telekung Jubah Hoodie By Milymaryam
  • Load image into Gallery viewer, Telekung Jubah Hoodie By Milymaryam
  • Load image into Gallery viewer, Telekung Jubah Hoodie By Milymaryam
  • Load image into Gallery viewer, Telekung Jubah Hoodie By Milymaryam
  • Load image into Gallery viewer, Telekung Jubah Hoodie By Milymaryam
  • Load image into Gallery viewer, Telekung Jubah Hoodie By Milymaryam
  • Load image into Gallery viewer, Telekung Jubah Hoodie By Milymaryam
  • Load image into Gallery viewer, Telekung Jubah Hoodie By Milymaryam
  • Load image into Gallery viewer, Telekung Jubah Hoodie By Milymaryam

Telekung Jubah Hoodie By Milymaryam

Regular price
$82.00
Sale price
$82.00
Regular price
Sold out
Unit price
per 

$10 OFF WITH A MINIMUM PURCHASE OF 3 JUBAH. Under "Order Summary" to Enjoy the Discount

KEY IN DISCOUNT CODE: EJ 3

* Mix and Match with All JUBAH

SELALU RUSHING NAK SOLAT? 


Ramai orang terkejar-kejar nak solat terutamanya time keje. Lunch hour pun 1 jam masa tu la nak makan, nak solat, nak bersiap. Itu solat fardhu. Lom lagi solat-solat sunat. Kalau boleh nak istiqamah juga solat dhuha. Tapi itula ambil masa pula nak bersiap utk solat.

Bila dah pakai jubah hoodie ni sangat-sangat membantu dan jimat masa. Kita dah pakai pakaian yg ready untuk solat.
Yang bestnya jubah ni ada FREE shawl yg sedondon so memang cantik and in style untuk pakai kerja.

Prefer pakaian harian utk solat?

Takpe boleh pakai jubah hoodie untuk solat je. Jadikan sebagai telekung. Lagipun jubah ni dapat FREE POUCH. So mudahla nak bawa ke mana-mana.

•Jubah dari material high quality moxana crepe. Kain tanpa gosok yg premium.
•2 poket sisi
•Hoodie boleh jadikan anak tudung.

-Hoodie ni TAK TUTUP DAGU. Tapi takde masalah pun mudah saja tarik saja ke depan untuk tutup dagu. Tapi kalau rasa WAS-WAS boleh pakai inner tutup dagu.

•Jejari dibahagian tgn ( tak perlu pakai handsock)
•FREE SHAWL dari material high quality chiffon.
•Free pouch
•Sesuai utk pakaian harian n ready solat
•Nursing friendly
•Wuduk friendly

Jgn risau berkenaan tutup dagu. Dagu pun aurat so kena tutup. Bahagian zip di dagu tu boleh adjust utk keluasan muka. Boleh tarik bahagian dagu ke depan utk tutup dagu. Kalau masih rasa was was boleh guna inner tutup dagu. InshaAllah moga dpermudahkan kita nak solat.